logo-pia
Cautare audio
My SEAT App

My SEAT App

Puterea informaţiei

Tot ce vrei să ştii despre automobilul tău SEAT. Alerte personalizate, rapoarte și date de călătorie la îndemâna ta, astfel încât să îţi poţi planifica următoarea călătorie.

 

Avantaje

cardimage-resizedviewport-scale-featureimage.jpg

Planificare călătorie*

Salvează istoricul călătoriilor (dată, oră, km) și monitorizează cheltuielile pentru a putea planifica cu ușurință următoarea călătorie.

cardimage-resizedviewport-scale-featureimage-1-.jpg

Programare service

Te grăbești? Caută partenerii de service din zonă. Efectuează o cerere de programare în service direct din aplicație.cardimage-resizedviewport-scale-featureimage-2-.jpg

Asistență SEAT.

Cu serviciul de asistență rutieră, ajutorul calificat este la un apel distanță în caz de defecțiune sau accident. Liniştit, 24/7.

cardimage-resizedviewport-scale-featureimage-3-.jpg

Notificări privind starea autovehiculului.*

Aplicația My SEAT îţi permite să monitorizezi starea automobilului tău SEAT, deoarece transmite notificări direct pe telefon, prin intermediul DataPlug-ului.

*Anumite funcții depind de conexiunea Bluetooth® dintre telefon și automobil.

Verifică dacă pe automobilul tău se poate monta un DataPlug >

 

Conectarea

cardimage-resizedviewport-scale-featureimage-4-.jpg

Pe locuri... Fiți gata... Start!

Ai un smartphone cu sistem de operare iOS 10.0, Android 5.0 sau versiuni ulterioare? Descarcă aplicația My SEAT pentru iOS / Android și conecteză-te folosind ID-ul tău SEAT.

cardimage-resizedviewport-scale-featureimage-5-.jpg

Fii conectat.

După ce ai instalat aplicația My SEAT, introdu dispozitivul DataPlug în portul OBD2 al mașinii, situat sub bord, în partea din stânga.

cardimage-resizedviewport-scale-featureimage-6-.jpg

Conectat la ceea ce contează.

Accesează meniul "Conectivitate", selectează "Utilizează Data Plug My SEAT" și introdu codul PIN aflat pe cutia dispozitivului Data Plug. Nu uita să activezi Bluetooth-ul și Locația.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.