logo-pia
Cautare audio
Leon

Puternic. Increzator.

Noul SEAT Leon. Mai sportiv. Mai dinamic. Dotat cu tehnologie de ultima ora, pentru a te mentine si mai conectat cu tot ce iti place.

Noi modalitati de a face totul mai simplu.

Noul sistem de navigație cu un ecran de 10 inchi reacționează la vocea și gesturile tale. Se conectează la telefonul tău și tu poți controla toate funcțiile de confort ale autoturismului.

Autoturismul tau. Mereu accesibil.

Esti mai bine conectat ca oricand. Cu SEAT CONNECT APP iti controlezi masina. De pe locul soferului sau oriunde altundeva te-ai afla. Poti utiliza cu usurinta comenzile vocale pentru a accesa toate serviciile online de infotainment.

Servicii online de infotainment care iti pun la dispozitie toate informatiile importante din trafic
Locuri de parcare, benzinarii si cele mai bune rute

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.