logo-pia
Cautare audio

Leon Sportstourer

Leon Sportstourer

Experimenteaza mai mult

Mai sportiv. Mai spatios. Mai bine conectat. Toate reprezinta noi posibilitati pentru tine. Noul SEAT Leon Sportstourer.

Mult spatiu interior.

Crezi ca mereu poti avea mai mult spatiu?! Atunci o sa il primesti: spatiu suplimentar impachetat si mai sportiv. Distractia este inclusa.

Digital Cockpit

Afisajul personalizabil iti arata harta sistemului GPS, muzica ta favorita si sistemele de asistenta, ceea ce face condusul mai usor si mai placut.

Conectivitate Wireless Full Link

Telefonul tau oglindit facil direct pe afisaj. Fara cabluri. Incarcare wireless inclusa. Ai tot ce ai nevoie pentru a te distra.

Suficient loc pentru aproape orice ti-ai dori

Cu un volum al portbagajului de 617 litri ai suficient loc pentru tot ce iti face placere si este important pentru tine.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.