logo-pia
Cautare audio

Tarraco

Tarraco

Destul nu este niciodata suficient.

Stilat. Marcant. Increzator. Noul SEAT Tarraco este SUV-ul de talie mare creat pentru toti cei care vor sa vada perfect, sa fie vazuti perfect si sa arate perfect.

Acum este momentul pentru planuri mari.

Versiunea cu 7 locuri iti ofera un volum al portbagajului de 700 litri cu al treilea rand de scaune rabatate sau 1775 litri cu randul doi si trei rabatat. La versiunea cu 5 locuri poti utiliza 760 litri, respectiv 1920 litri cu bancheta spate rabatata.

SEAT Digital Cockpit

Recunoasterea semnelor de circulatie. Sistem de navigatie. Cruise control adaptiv (ACC). Front Assist si Lane Assist. Toate informatiile intr-un ecran personalizabil de 10,25 inchi. Direct in fata ta.

Display 8 inchi cu tehnologie SEAT Full Link

Cu tehnologia SEAT Full Link si Apple CarPlay™ sau Android Auto™ poti utiliza aplicatiile de pe telefonul tau smart direct prin ecranul tactil al masinii. Simplu si sigur.

Un sentiment incredibil de siguranta.

La dezvoltarea noului SEAT Tarraco siguranta a fost pe primul plan. Multumita celor mai moderne sisteme de siguranta, esti perfect pregatit pentru urmatoarea aventura.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.