logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
Cautare audio
Ateca

O aparitie suverana

Cu noul SEAT Ateca cotidianul devine o experienta deosebita. La aceasta contribuie, printre altele, designul dinamic si inconfundabil. Ies in evidenta liniile marcante, silueta unica, farurile Full LED, precum si jantele de aliaj de 19".

O culoare pentru fiecare stare de spirit

Cu iluminarea ambientala color de la interiorul noului SEAT Ateca, poti alege tonul potrivit fiecarei calatorii si poti vedea cotidianul dintr-o noua perspectiva. Luminile au fost perfect integrate in portiere si ilumineaza cu eleganta interiorul. Poti alege din opt culori diferite si este posibila reglarea intensitatii luminoase.

Tehnologie 4DRIVE

Cu sistemul de tractiune integrala 4Drive esti mereu relaxat si in siguranta la fiecare calatorie, indiferent de vreme sau carosabil. Activeaza modurile "Off-Road" si "Snow" si transforma drumurile tale zilnice in ceva extraordinar.

Top-view-camera si asistenta la parcare

Parcheaza simplu si lipsit de stres: multumita camerei video cu vedere 360 de grade si asistentei la parcare cu senzori cu ultrasuntele pentru masurarea distantei. Iar daca vrei, SEAT-ul Ateca poate vira singur in locul de parcare ales.

Adauga culoare in viata de zi cu zi

Adauga culoare in viata de zi cu zi cu elementele decorative in Samoa Orange, Connect Blue, Emotion Red si Crossover Silver. Plansa de bord, consola mediana, portierele si volanul vor fi astfel adaptate perfect stilului tau.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.