logo-pia
Cautare audio
Ateca

Noul SEAT Ateca

Performanța nu cunoaște limite.

Cu noul său design, SEAT-ul Ateca are un aspect mai compact și mai robust. Este în continuare același autoturism excelent, dar acum cu o serie de actualizări și îmbunătățiri pentru a corespunde cât mai bine cerințelor actuale.

Cu cât vezi mai multe, cu atât știi mai multe.

Digital Cockpit-ul, cu un ecran de 10.25", este acum împărțit în trei zone, pentru a avea totul direct în fața ochiilor tăi.

Te conectează cu mediul tău înconjurător.

SEAT CONNECT, prin sistemul de navigație cu ecran de 9.2" ești mereu la curent. Primești informații din trafic și locuri de parcare în timp real sau autoturismul este încălzit, chiar înainte de a te urca la bord.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.