logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
Cautare audio
Arona

Design exterior

De ce sa fii retinut? La noul SEAT Arona conteaza, in primul rand, sa te diferentiezi de masa. Farurile Full LED si stopurile LED te ajuta sa vezi si sa fii vazut. Accentele puternice si liniile dinamice te lasa sa te exprimi si sa arati grozav intre timp.

Ramai in joc. Tu ai controlul.

Orice vrei, oricand vrei, oriunde ai fi. Noul tau SEAT Arona dispune de tehnologie care te mentine mereu conectat si in control, multumita: Full Link, sistemului Kessy - Keyless Entry & Go, iluminarii ambientale si incarcatorului wireless. Obisnuieste-te sa iei deciziile.

Incarcator wireless cu antena GSM integrata

Cand esti la drum, punand lucrurile in miscare, trebuie sa ramai mereu conectat. Conectivity Box si incarcatorul wireless iti permit, facil, sa ai telefonul mereu incarcat, iar antena GSM integrata se asigura ca vei avea mereu semnal.

Iluminare ambientala multicolora

Viata poate fi frumoasa, cand iti urmezi instinctele. Printr-o apasare de buton poti schimba iluminarea ambientala, in functie de starea ta de spirit.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.