logo-pia
Cautare audio
Arona

Noul SEAT Arona

Aspect impresionant.

Un aspect nou mai îndrăzneț este completat de un grilaj reproiectat, un nou spoiler spate și faruri LED care conferă exteriorului o prezență mai puternică.

Pentru o viață mereu în mișcare.

SEAT CONNECT deschide o lume cu totul nouă plină de posibilități, permițându-ți să accesezi date despre SEAT-ul tău prin intermediul smartphone-ului, să controlezi o varietate de funcții de la distanță și să maximizezi experiența de conducere.

Digital Cockpit 10,25”

Afișajul complet digital oferă o vizibilitate mai bună a datelor de conducere. Și îl poți personaliza cu setări individuale care se potrivesc nevoilor tale. 

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.