logo-pia
Cautare audio

Cupra Ateca

Cupra Ateca

Performanta intalneste stilul.

Este aproape nemaiauzit. Un SUV cu inima unei masini sportive. Dar, de asemenea, o masina sport care stie ce este eleganta. Acesta este CUPRA Ateca. O imbinare a doua lumi diferite care rareori se intalnesc.

Driving Experience.

Un buton. Sase moduri diferite de condus: Confort, Sport, Individual, Offroad, Zapada si modul exclusiv CUPRA. O placere nelimitata de condus cum nu mai e alta.

Digital Cockpit.

Un ecran LCD de 10.2" in raza ta vizuala cu tot ce ai nevoie pentru a-ti gasi drumul, de la viteza la harti. Sistemul exclusiv CUPRA iti permite sa configurezi informatii suplimentare pe laterale.

Camera cu vedere de sus.

Camere pe oglinzile fata, spate si retrovizoare pentru vedere avansata de 360° a masinii tale CUPRA Ateca. Nu facem nimic pe jumatate.

Eleganta discreta.

Jante de aliaj diamantate de 19" in culoarea selectata: aluminiu, argint sau cupru. Cu performante mai bune datorita franelor Brembo.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.