logo-pia
Cautare audio
Ibiza

Noul SEAT Ibiza

Arată tot ce are de oferit SEAT Ibiza.

Mereu plin de viață, cu linii mai clare, jante noi din aliaj de 18 inci și LED-uri ecologice pentru a ilumina la nesfârșit orașul.

Ceva se întâmplă în interior.

Bucură-te de un tablou de bord mai moale și de noua lumină ambientală, cu care poți seta starea de spirit și poți oferi Ibiza-ului tău și mai mult fler.

Mașina ta este doar la o apăsare de buton.

SEAT CONNECT îți oferă acces de la distanță la Ibiza, de la datele de conducere, la starea vehiculului și poziția de parcare. Blochezi ușile, aprindzi luminile, poți configura chiar și viteze și încuietori antifurt și poți trimite notificări la telefon.

Sufletul petrecerii.

Datorită unui ecran tactil de 9,2" flotant, cu sistem de navigație și conectivitate fără efort, ai întotdeauna distracția în mână. Și un Digital COckpit de 10,25" pentru toate datele de conducere.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.